Full-timeHasselt

Vacature Office & PR manager

Houd jij graag meerdere ballen tegelijkertijd in de lucht? Heb je frisse ideeën op het vlak van marketing en teamwerk? Heb jij affiniteit met architectuur en design? Ben jij iemand who cares? Hallo, wij zijn Architime. Wij zijn op zoek naar een Office en PR manager om ons team te versterken.

Een geslaagd ontwerp is het resultaat van een team effort. Jij bent de spil achter het team. Jij leidt onze office in goede banen, bent het uithangbord voor onze klanten, weet agenda’s perfect op elkaar af te stemmen, en beheert onze marketing en PR-activiteiten. Onmisbaar dus.

Als PR manager, you care about…

 • Je biedt directe ondersteuning voor PR/marketingactiviteiten en de groei van Architime.
 • Je coördineert marketingpartners en bewaakt het budget.
 • Je helpt bij het opstellen en online plaatsen van social media berichten. Je beheert ook alle accounts.

Als office manager, you care about…

 • Je biedt ondersteuning aan je collega’s en bent het aanspreekpunt voor bezoek, klanten en collega’s.
 • Je weet complexe agenda’s op elkaar af te stemmen en beheert de mailbox.
 • Je bent verantwoordelijk voor het organiseren van de afspraken met potentiële klanten, contactenlijsten en contracten.
 • Je werkt aan verslagen en rapporten.

De kwaliteiten waarop wij willen bouwen

Architime zoekt een voltijdse of deeltijdse teamspeler. Het zijn niet het aantal uren, maar de creativiteit en motivatie die tellen. Die durft en het initiatief neemt. Met ervaring in administratie en/ of design en marketing op zak heb je een streep(je) voor.

 • Je kan redeneren en je kan dat aantonen met een bachelorsdiploma.
 • Je bent iedereen altijd een stap voor. Je bent proactief en hebt organisatietalent.
 • Microsoft Office Suite kent geen geheimen voor jou. En met ervaring in Adobe indesign of Illustrator overtuig je ons helemaal.
 • De coördinatie van marketingcampagnes en pr-initiatieven schrikken je niet af.
 • Je bent communicatief, zowel verbaal als schriftelijk. En dat in het Nederlands en toch ook een beetje in het Frans.
 • Je ziet het zitten om elke dag van de werkweek te werken in ons gezellige kantoor in Hasselt.

Wat bieden wij jou?

Bij Architime kan je niet alleen rekenen op een contract van onbepaalde duur met aantrekkelijke extralegale voordelen, maaltijdcheques en een niet-recurrente bonus, maar ook op een job die nooit verveelt. Met ruimte voor creatieve inbreng en ideeën. Je drukt mee je stempel op boeiende projecten. En dat met de nodige vrijheid en kansen om te groeien en leren.

Het draait niet alleen om hard werken. We willen dat jij je goed voelt. Je krijgt vrijheid en kansen om te groeien en te leren. En om te ontspannen, samen met het team. Hallo, huisbereide pasta’s, onvergetelijke teambuildings, …

Ce poste vous intéresse ? Appliquer maintenant

"*" indicates required fields

Drop files here or
Accepted file types: pdf, doc, docx, Max. file size: 10 MB.
  This field is for validation purposes and should be left unchanged.
  Pose ta question

  WORK AT ARCHITIMEWe care about your career

  A team that cares about each other

  Nous prenons soin de vos projets, mais aussi de nos collègues.  Nous sommes un seul grand groupe, avec un but commun. Nous pensons par conséquent qu’il est important de collaborer et de se concerter.

  A team that cares about challenges and creativity

  Ici se côtoient défi, diversité et créativité. Nous sommes concentrés sur notre secteur. Spécialisés dans les cabinets médicaux, tout en réalisant d’autres projets passionnants. Chaque membre de l’équipe assume la responsabilité de son projet et libère le client de tout souci, s’occupant du projet total de la conception aux finitions. En échange, nous bénéficions de la marge de liberté nécessaire.

  A team that cares about hard work and fun

  La course aux délais. Nous ne connaissons ça que trop bien. Il nous arrive cependant de libérer du temps pour un teambuilding ou un moment privilégié en équipe. Pour un repas « bolo » fait maison sur la pause du midi ou un week-kend à Paris.

  Come care with us

  Nous croyons dans des personnes talentueuses « who care » comme nous. Pour compléter notre équipe, nous recherchons une personne qui est douée dans son domaine. Nous voulons que vous vous sentiez bien avec nous et réciproquement.