JOBSWe care about your
career

Bouw bij Architime aan uw professionele toekomst

A team that cares about each other

We zorgen niet alleen voor onze projecten, maar ook voor onze collega’s. Als één grote groep, met één gemeenschappelijk doel. Samenwerken vinden we daarom belangrijk, overleggen met elkaar.

A team that cares about challenges and creativity

Hier ontmoeten uitdaging, variatie en creativiteit elkaar. We verdiepen ons in ons vak. Zijn specialisten in medische praktijken, maar er komen ook heel wat andere boeiende projecten voorbij. Iedereen neemt de verantwoordelijkheid over zijn of haar project en ontzorgt de klant van A tot Z, van ontwerp tot afwerking. En daarvoor krijgen we de nodige vrijheid.

A team that cares about hard work and fun

Knallen voor deadlines. We kennen het maar al te goed. Toch maken we ook tijd voor een teambuilding of groepsmoment hier en daar. Van een zelfbereide pasta tijdens de middag tot een weekend in Parijs.

Come care with us

Wij geloven in getalenteerde mensen who care, net als wij. We zoeken iemand die sterk is in zijn of haar vak, en het team aanvult. We willen dat u zich goed voelt bij ons, en wij bij u. Iedereen doorloopt daarom hetzelfde sollicitatieproces, maar we spelen ook graag kort op de bal:

  • Overtuig ons met uw CV en motivatiebrief
  • Kennismakingsgesprek
  • Evaluatie van skills
  • Selectiegesprek en voorstel
Het team van Architimearchitect bij Architime aan het werk, schetsenEnkele leden van het team van Architime zitten samen op de tuinbank en steken hun armen uit.Het team van Architime
het volledige team van Architime

WHO WE AREOntmoet het team
achter Architime