ABOUT USArchitects who care …

het volledige team van Architime

Wij zijn Architime. Een architecten- en interieurbureau gespecialiseerd in medische praktijken. Ruimtes die niet alleen mooi moeten zijn, maar ook moeten werken. Die én logisch in elkaar moeten zitten én visueel moeten kloppen. Met een buitenschil eromheen die uw naam vertegenwoordigt.

Dankzij onze specialisatie en ervaring in dit type projecten krijgt u iemand tegenover u die weet wat u belangrijk vindt. Die weet wat de fijngevoeligheden zijn in uw branche. En vooral: iemand die uw project de zorgen geeft die het verdient.

We bieden u een totaaloplossing aan: we ontwerpen, coördineren en begeleiden de uitvoering. Zowel voor nieuwbouw als renovatie. Van ruwbouw tot interieur. En dat over heel België.

… know for whom they design

Architime is niet uw doorsnee (interieur)architect. We hebben kennis van de medische sector, we begrijpen uw beroep. We verdiepen ons in uw manier van werken en vertalen dat voor u naar een ontwerp. En daarbij houden we rekening met het materiaal dat u nodig heeft, van onderzoeksstoel tot RX-toestel. In welke specialisatie u ook actief bent, wij dragen zorg voor u. Zodat u uw patiënten optimaal kan verzorgen.

We houden van een uitdaging

Kiest u voor Architime, dan kiest u voor een specialist in medische praktijken. U profiteert mee van onze jarenlange ervaring in de branche.

We geven u een totaaloplossing

Als u voor ons kiest, heeft u één aanspreekpunt voor het hele project. Dat werkt makkelijker en sneller. We nemen alles voor u in handen. Van exterieur en interieur over coördinatie tot uitvoering en afwerking.

We garanderen uw timing en budget

We regelen alles voor u. Dat maakt dat we elk detail kennen en tegelijk het totaaloverzicht houden: de beste garantie dat uw project op tijd en binnen budget klaar is.

medewerkers bij Architime aan het werk aan hun bureaumedewerkers van Architime aan het werkMedewerkers van Architime die glimlacht terwijl hij in gesprek is

Architects who care:
ons verhaal

Het team van Architime

Accepteer het gebruik van marketingcookies om deze video te bekijken.

ABOUT ARCHITIME

0

Klanten

0

Teamleden

0

Volgers op Facebook

0

Jaar ervaring

Het team van Architime

WHO WE AREOntmoet het team
achter Architime

Bouw aan uw carrière bij Architime! Bent u iemand who cares? Check onze openstaande vacatures.