Gratis lookbook

Op zoek naar inspiratie voor uw interieur?
Download ons gratis lookbook!
Gratis lookbook
Download
Terug naar projecten

Ontwerp orthodontiepraktijk zoals je het nog nooit zag

Foto's bekijken
about

Antwoord

Een orthodontiepraktijk uniek in zijn soort. Warme kleuren en donker hout werden slim gecombineerd met staal en grijs. Resultaat: een huiselijk en open ontwerp, met ruimte voor enkele kunst(zinnige) toetsen.

De balie is niet afgescheiden van de behandelruimte. Een maatwerkmeubel met open rasterwerk zorgt voor verbinding en buitenlicht, zonder dat het ten koste gaat van de privacy.

Een grote tafel creëert een overgangsruimte tussen balie en behandelruimte. Dit is ook de plek voor overleg. Zo wordt dat overleg wat informeler dan aan een klassiek bureau. Voor deze orthodont was dat belangrijk, aangezien ze vaak met kinderen werkt. Aan deze tafel neemt ze haar tijd om kind en ouders uit te leggen wat er precies staat te gebeuren.

details

We care about the details

We trokken de stijl van het ontwerp door tot in het kamertje waar de röntgenfoto’s worden gemaakt. De houten lijst vervult hier twee functies. Aan de ene kant is ze de visuele verbinding met de rest van het interieur. Aan de andere kant doet ze dienst als kabelgoot voor de apparatuur.

contact us

Let’s talk about
your project!

Wenst u meer informatie over onze dienstverlening,
of denkt u over een toekomstig project?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Contacteer ons