Gratis lookbook

Op zoek naar inspiratie voor uw interieur?
Download ons gratis lookbook!
Gratis lookbook
Download
Terug naar projecten

Creatieve kantoorinrichting voor Sportizon

Foto's bekijken
about

Antwoord

Hoe creatiever, hoe beter. Maar dan dreigt er al snel een overload: een opeenstapeling van foliekes zonder structuur. Daarom vertrekken wij altijd vanuit het functionele, ook voor deze kantoorinrichting. Pas als de indeling en het ruimtegebruik kloppen, beginnen we aan de visuele uitwerking.

 

Zo werd de grote vergaderruimte ingericht als een voetbalstadion – inclusief kunstgras! Een balletje gooien op de basketbalcourt of een balletje slaan aan de pingpongtafels, zorgt voor extra creatieve brainstorms. Fietsen van legendarische wielrenners en trofeeën van sporthelden hebben allemaal hun eigen plaatsje in het interieur.

Het landschapskantoor richtten we in met flexibele werkplekken. Dat betekent dat werknemers hun spullen niet mogen laten rondslingeren. Ook de oplossing daarvoor is volledig in thema: een locker room met afsluitbare kasten waar medewerkers hun spullen kunnen opbergen.

En voor wie al dat sportieve geweld even te veel wordt: er is ook een quiet room waar medewerkers rustig kunnen doorwerken.

details

We care about the details

  • Een creatieve kantoorinrichting met een georkestreerde explosie aan kleuren, met één constante: het oranje van Sportizon.
  • De vennoten droegen hun kantoor op aan hun favoriete Belgische atleet. Alleen voor Michael Jordan werd een uitzondering gemaakt…
  • De bestaande kasten kregen werkbladen in OSB, zodat ze prachtig aansloten bij de door ons ontworpen kastjes en plantenbakken.
contact us

Let’s talk about
your project!

Wenst u meer informatie over onze dienstverlening,
of denkt u over een toekomstig project?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Contacteer ons