Vraag

Sportizon is een marketing- en eventbureau gespecialiseerd in – u raadt het al – sport. Ze helpen merken om zich te positioneren binnen de sportwereld en organiseren sportevenementen. Hun nieuwe kantoorruimte in een oud fabriekspand moest volledig in het teken staan van sport en beleving.

Antwoord

Hoe creatiever, hoe beter. Maar dan dreigt er al snel een overload: een opeenstapeling van foliekes zonder structuur. Daarom vertrekken wij altijd vanuit het functionele, ook voor deze kantoorinrichting. Pas als de indeling en het ruimtegebruik kloppen, beginnen we aan de visuele uitwerking.

 

Zo werd de grote vergaderruimte ingericht als een voetbalstadion – inclusief kunstgras! Een balletje gooien op de basketbalcourt of een balletje slaan aan de pingpongtafels, zorgt voor extra creatieve brainstorms. Fietsen van legendarische wielrenners en trofeeën van sporthelden hebben allemaal hun eigen plaatsje in het interieur.

Het landschapskantoor richtten we in met flexibele werkplekken. Dat betekent dat werknemers hun spullen niet mogen laten rondslingeren. Ook de oplossing daarvoor is volledig in thema: een locker room met afsluitbare kasten waar medewerkers hun spullen kunnen opbergen.

En voor wie al dat sportieve geweld even te veel wordt: er is ook een quiet room waar medewerkers rustig kunnen doorwerken.

“Ons kantoor is de perfecte afspiegeling geworden van onze brand: sport is ons leven.” Thierry De Ridder, strategic & communication director bij Sportizon

Download

Laat je gegevens achter en ontvang de download in je mailbox

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.