Gratis lookbook

Op zoek naar inspiratie voor uw interieur?
Download ons gratis lookbook!
Gratis lookbook
Download
Terug naar projecten

Ontwerp en inrichting multidisciplinaire kinderpraktijk

Foto's bekijken
about

Antwoord

Omdat het een multidisciplinaire praktijk is, moesten de behandelruimtes kunnen dienen voor verschillende medische professionals. Daarom was de uitdaging om de inrichting zo breed mogelijk te houden – tot flexibele kastindeling toe.

Voor het interieur was de naam Copiloot enorm dankbaar. Een thema dat we doortrokken in de hele kinderpraktijk – van de inkom tot in het kleinste kamertje. Met muurgrote afbeeldingen van vliegtuigen en kleine piloten. Houten leggers tegen de muren in de vorm van wolkjes. Signalisatie op kindermaat: een ooievaar voor de vroedvrouw, een jongetje en meisje op de deuren van het toilet… Een inrichting met een speelse knipoog.

Om dat speelse te verzoenen met strak en modern, kozen we voor plafondhoge en volledig ingewerkte deuren in combinatie met een witte gietvloer. Houten elementen zoals muurniches en stoelen geven het cleane interieur toch een warm gevoel.

details

We care about the details

De groene accentkleur geeft de inrichting van deze kinderpraktijk een frisse toets. We lieten de kleur terugkomen in de kranen, kussens en raamfolies. De lampen lieten we zelfs speciaal spuiten in het Co-pilootgroen. De zaakvoerster zelf vulde aan met groene handdoeken, bekertjes en andere leuke details.

contact us

Let’s talk about
your project!

Wenst u meer informatie over onze dienstverlening,
of denkt u over een toekomstig project?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Contacteer ons