Gratis lookbook

Op zoek naar inspiratie voor uw interieur?
Download ons gratis lookbook!
Gratis lookbook
Download
Terug naar projecten

Renovatie en inrichting van groepspraktijk van kinesisten in Ninove.

Foto's bekijken
about

Antwoord

Om het natuurlijk licht zo goed mogelijk naar binnen te halen, werd er overal gewerkt met melkglazen deuren. Ook werden er lichtstroken in iedere ruimte voorzien die het natuurlijk licht tot in elke ruimte weten te brengen. 

Hygiëne speelt ook een prominente rol in de groepspraktijk. Alle materialen moeten gemakkelijk gesteriliseerd en opgeborgen kunnen worden. Hiervoor werden niet enkel mooie inbouwkasten voorzien, het werkmeubel is voorzien van een inbouwspoelbak en werkblad gemaakt van Kerrock. Een solid surface materiaal dat gemakkelijk in onderhoud is. Aan het meubel is ook een zitbankje voorzien voor de ouders, zo zijn ze steeds dichtbij wanneer nodig.  

Het jeugdige gevoel accentueren we aan de hand van gele accenten. Voor een mooi contrast combineren we het geel met zachte houttinten. De praktijk focust zich onder andere op ademhalingskinesitherapie, met andere woorden een soms intensieve omgeving waar een rustige sfeer welkom is. 

Als gevelbekleding kozen we voor donkerzwart hout, zo kreeg het gebouw een hedendaagse look die past bij de filosofie van Move on air.  

details

We care about the details

De spiegel in de oefenruimte trekt de ruimte meer open. Tegelijkertijd weerspiegelt het de foto van het groene bos in de vorm van longen. Zo is de afbeelding vanuit verschillende hoeken zichtbaar. 

contact us

Let’s talk about
your project!

Wenst u meer informatie over onze dienstverlening,
of denkt u over een toekomstig project?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Contacteer ons