Gratis lookbook

Op zoek naar inspiratie voor uw interieur?
Download ons gratis lookbook!
Gratis lookbook
Download
Terug naar projecten

Ontwerp, inrichting en realisatie van de multidisciplinaire groepspraktijk OsteoConnect in Vilvoorde.

Foto's bekijken
about

Antwoord

Achteraf bleek deze renovatie ingrijpender te zijn dan verwacht. Nog voor dat de breekwerken plaatsvonden, werden er verschillende vochtproblemen opgemerkt. Tijdens de breekwerken bleek er geen funderingsplaat aanwezig te zijn. Ook de riolering was in slechte staat, deze werden allebei volledig vervangen. 

Voor een hedendaagse look werden alle ramen vervangen en werd de gevel geïsoleerd en bepleisterd met crepi.

Voor het interieur baseerden we ons op de blauwe kleur uit het nieuwe logo. Door te werken met lichte tinten gingen we voor een clean gevoel. In de hal, die tegelijkertijd de wachtruimte vormt, werden de muren licht geverfd om ook hier het ruimtegevoel open te trekken. 

Om het huiselijk gevoel te benadrukken, hebben we voor een houten vinylvloer gekozen. Voor het maatwerk opteerden we voor HPL-materiaal in houtstructuur. Ook de groene plantaccenten die je overal terugvindt, benadrukken het huiselijk gevoel net dat tikkeltje meer.

In iedere consultatieruimte hebben we gekozen voor specifieke verlichting boven de behandeltafel. Een lichtbron die zacht oogt en de patiënten niet verblindt. Ook achter de spiegels is verlichting voorzien, zo creëren we een aangenaam gevoel in iedere ruimte.

details

We care about the details

Naast het warme huiselijke hechtten we ook belang aan de stoere staalaccenten. Deze vind je terug in de zitbank in de wachtruimte, de klinken, de ramen, de verlichting, de wandkaders…

contact us

Let’s talk about
your project!

Wenst u meer informatie over onze dienstverlening,
of denkt u over een toekomstig project?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Contacteer ons