Vraag

Bij OsteoConnect vind je verschillende disciplines: osteopathie, psychotherapie, psychosociaal welzijn en lichamelijk welzijn. De vraag? Een multidisciplinaire groepspraktijk die huiselijk en aangenaam aanvoelt maar ook stoer tegelijkertijd.

Voordat we aan de slag konden met het interieur, moest de halfopen bebouwing eerst een renovatie ondergaan. 

Antwoord

Achteraf bleek deze renovatie ingrijpender te zijn dan verwacht. Nog voor dat de breekwerken plaatsvonden, werden er verschillende vochtproblemen opgemerkt. Tijdens de breekwerken bleek er geen funderingsplaat aanwezig te zijn. Ook de riolering was in slechte staat, deze werden allebei volledig vervangen. 

Voor een hedendaagse look werden alle ramen vervangen en werd de gevel geïsoleerd en bepleisterd met crepi.

Voor het interieur baseerden we ons op de blauwe kleur uit het nieuwe logo. Door te werken met lichte tinten gingen we voor een clean gevoel. In de hal, die tegelijkertijd de wachtruimte vormt, werden de muren licht geverfd om ook hier het ruimtegevoel open te trekken. 

Om het huiselijk gevoel te benadrukken, hebben we voor een houten vinylvloer gekozen. Voor het maatwerk opteerden we voor HPL-materiaal in houtstructuur. Ook de groene plantaccenten die je overal terugvindt, benadrukken het huiselijk gevoel net dat tikkeltje meer.

In iedere consultatieruimte hebben we gekozen voor specifieke verlichting boven de behandeltafel. Een lichtbron die zacht oogt en de patiënten niet verblindt. Ook achter de spiegels is verlichting voorzien, zo creëren we een aangenaam gevoel in iedere ruimte.

Download

Laat je gegevens achter en ontvang de download in je mailbox

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.