Gratis lookbook

Op zoek naar inspiratie voor uw interieur?
Download ons gratis lookbook!
Gratis lookbook
Download
Terug naar projecten

Inrichting van kinepraktijk Refit in Hofstade

Foto's bekijken
about

Antwoord

Bij binnenkomst komen de blauwe en groene tinten je tegemoet. De frisse tinten combineren we met houten laminaat en toffe meubels. Het resultaat: een praktijk met een huiselijk gevoel en leuke inspirationele quotes om iedere hoek.

De balie bevindt zich in de oefenruimte en is een meubel met een hoger en lager gedeelte. Het zorgt voor verbinding met de patiënt wanneer het moet, maar ook voor de privacy wanneer nodig. 

Op de benedenverdieping zijn er drie afgesloten behandelruimtes met een oefenruimte als centraal punt. In iedere ruimte is het essentiële aanwezig. De kastdeuren hebben een afgeschuinde greep en zorgen voor een zachtere look. 

Op de tweede verdieping is er ook een oefenzaal voorzien, deze net wat groter. Er wordt extra dynamiek gegeven aan de ruimte door de grote fotowand.  

details

We care about the details

Inkijk langs de gevel wordt vermeden door grote gedeeltes van de lange glaspartijen te voorzien van een matte folie waarop het logo van de praktijk werd aangebracht. Zo is er voldoende privacy langs binnen en naamsbekendheid langs buiten.   

contact us

Let’s talk about
your project!

Wenst u meer informatie over onze dienstverlening,
of denkt u over een toekomstig project?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Contacteer ons