Vraag

Moeder en dochter starten samen het verhaal van hun nieuwe kinesitherapiepraktijk. Een richtlijn konden ze ons geven: hun zwak voor het Scandinavisch interieur. Aan ons om dit als een mooi geheel door te trekken in de volledige praktijk!  

Antwoord

Bij binnenkomst komen de blauwe en groene tinten je tegemoet. De frisse tinten combineren we met houten laminaat en toffe meubels. Het resultaat: een praktijk met een huiselijk gevoel en leuke inspirationele quotes om iedere hoek.

De balie bevindt zich in de oefenruimte en is een meubel met een hoger en lager gedeelte. Het zorgt voor verbinding met de patiënt wanneer het moet, maar ook voor de privacy wanneer nodig. 

Op de benedenverdieping zijn er drie afgesloten behandelruimtes met een oefenruimte als centraal punt. In iedere ruimte is het essentiële aanwezig. De kastdeuren hebben een afgeschuinde greep en zorgen voor een zachtere look. 

Op de tweede verdieping is er ook een oefenzaal voorzien, deze net wat groter. Er wordt extra dynamiek gegeven aan de ruimte door de grote fotowand.  

Download

Laat je gegevens achter en ontvang de download in je mailbox

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.