Vraag

We hebben de opdracht gekregen om de bestaande praktijk te renoveren, met speciale aandacht voor de wachtkamer, de rode oefenzaal en de ruimte tussen de rode en blauwe oefenzaal. Het doel was om deze ruimtes een nieuwe, frisse uitstraling te geven die zowel functioneel als inspirerend is.

Antwoord

We hebben gestreefd naar de optimale inrichting van de ruimtes door verschillende verbeteringen door te voeren. Dit omvatte het installeren van een verlaagd plafond om de verlichting te optimaliseren en een aangename sfeer te creëren. Daarnaast is er nieuwe vloerbekleding aangelegd over de volledige oppervlakten, namelijk een vinylvloer, waardoor de ruimtes een frisse uitstraling kregen.

Een ander belangrijk aspect van de herinrichting was het verwijderen van de metalen golfpanelen en het afwerken van de muren erachter met een kleurenvoorstel dat zowel modern als rustgevend was. Dit droeg bij aan een meer uitnodigende en harmonieuze omgeving.

Bovendien is er een opbergmeubel ontworpen met geïntegreerde trapjes voor traprevalidatie, waardoor de ruimtes zowel functioneel als praktisch werden ingericht. Er is voldoende opbergruimte voorzien in zowel de oefenzaal als de tussenruimte, waardoor materialen konden worden opgeborgen en de ruimte werd geoptimaliseerd voor gebruik.

In de oefenzaal werd het ruimtegevoel verder vergroot door de toevoeging van spiegels aan de achterwand. Dit zorgde voor een gevoel van ruimtelijkheid en diepte, waardoor de oefenzaal een nog grotere en luchtigere uitstraling kreeg.

Download

Laat je gegevens achter en ontvang de download in je mailbox

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.