Vraag

De renovatie van het Gymna België gebouw in Gentbrugge omvat de uitbreiding van het assortiment en de productlijnen van Gymna en Barthels Medical. De te ontwerpen ruimtes omvatten een opleidingszaal, vergaderruimte, balie/receptie, technische dienstruimte, kracht/sportzone, toestellenzone, Desmotec-zone, Qlick-zone, een winkelgedeelte en ruimte voor winkelkarren. Het ontwerp moet een vloeiende bezoekersstroom, duidelijke scheiding van productgebieden en esthetiek en functionaliteit voor zowel klanten als medewerkers mogelijk maken.

Antwoord

Op het gelijkvloers bevinden zich showrooms en een winkel met diverse producten. In de showrooms wordt gestreefd naar een kabinetgevoel door gebruik te maken van verschillende materialen, zoals een andere vloerbekleding voor de behandelruimtes. Alle materialen in de showroom hebben een verbeterde thermische massa voor een langere levensduur. Ook is er op het gelijkvloers naast een receptie/balie een technische hersteldienst aanwezig.

De trap naar boven is bekleed met terrazzo en heeft een witte trapleuning, waardoor een elegante uitstraling ontstaat die wordt versterkt door ramen met een wit frame. Op de eerste verdieping bevinden zich kantoren, een opleidingszaal en een vergaderruimte. Daarnaast zijn er behandelruimtes die zo zijn ingericht dat bezoekers in één oogopslag een idee krijgen van de benodigde ruimte voor een dokterspraktijk.

Download

Laat je gegevens achter en ontvang de download in je mailbox

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.