Vraag

Artsenpraktijk Boterplas in Ieper, opgericht door dokter Jeroen Verly, is ontworpen door Architime. Geïnspireerd door de positieve ervaring van zijn zus met Architime, koos dokter Verly voor hun expertise en ontzorgende aanpak. Het bureau bood al advies voordat de koop van het pand in Ieper definitief was, en bleek een waardevolle sparringpartner gedurende het hele project.

Antwoord

Interieurarchitecte Yasmine Detavernier van Architime creëerde een ontwerp dat rekening hield met de locatie nabij de zee, met golvende lijnen en blauwe kleuren. De praktijk biedt ruimte aan huisartsen, een psycholoog en een diëtiste, en is voorzien van doordachte elementen zoals dynamische beweegroutes, aanpassingen voor rolstoelgebruikers, en subtiele nautische elementen in het interieur.

De inrichting van de praktijk, een cascoruimte, was uitdagend. Architime integreerde grote glaspartijen voor natuurlijk licht en creëerde ramen naar de gang in de kleinere ruimtes. Dokter Verly waardeerde vooral de manier waarop Architime zorg en stress wegnam, deadlines respecteerde, en discreet problemen oploste. De samenwerking omvatte ook onderhandelingen met de syndicus van het appartementsblok waarin de praktijk gevestigd is. Het resultaat van deze samenwerking is een praktijk die zowel functioneel als esthetisch voldoet aan de verwachtingen van dokter Verly.

Download

Laat je gegevens achter en ontvang de download in je mailbox

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.