Vraag

Nieuwe eigenaars, nieuwe accenten. Dit koppel kocht een nieuwbouw van zes jaar oud en wou het interieur naar hun hand zetten.

Antwoord

De basis zat goed. We besloten om de hele woning aan te pakken, maar niet elke ruimte met dezelfde intensiteit. In sommige kamers kwam maatmeubilair, in andere werkten we vooral met aankleding en accessoires om overal dezelfde beleving te laten terugkeren.

In twee ruimtes waren de werken wat ingrijpender, zoals in de keuken. Vroeger waren eetkamer en keuken geïntegreerd in één ruimte. Die eetkamer verhuisden we naar de vroegere bureauruimte, zodat er meer ruimte vrijkwam om een volwaardige leefkeuken te maken.

De vroegere bureauruimte genoot van natuurlijk licht, maar werd amper gebruikt. In dat opzicht was het een veel logischere keuze om hier de eetkamer te maken: veel licht en veel plaats – ideaal als er gasten zijn. We werkten de twee trappen in de ruimte weg en gingen voor een nieuwe inrichting.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Naam, Functie

Download

Laat je gegevens achter en ontvang de download in je mailbox

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.