Vraag

De klant benadrukte de noodzaak van voldoende natuurlijk licht in de oefenruimte van zijn praktijk. Daarnaast was het voor hem essentieel dat de kleuren blauw en oranje, kleuren van zijn logo, werden geïntegreerd in het interieur van de praktijk.

Antwoord

Een praktijk gespecialiseerd in kinesitherapie in Wommelgem met een oppervlakte van 115 m2 bestaat uit een doordachte lay-out die functionaliteit en esthetiek combineert. Het interieur omvat vijf behandelkamers, vier behandelruimtes en een centrale balie die uitkijkt op de oefenruimte met veel natuurlijk licht. Hierdoor ontstaat een uitnodigende sfeer. De oefenruimte is ontworpen als een multifunctionele ruimte, waarbij één van de behandelruimtes kan worden afgesloten met behulp van gordijnen voor extra privacy. Hier is ook een grote spiegel aanwezig die diepte toevoegt aan de ruimte, terwijl het gevoel van ruimtelijkheid wordt vergroot. Elk van de behandelruimtes is voorzien van een fotowand die een verschillende sporten weergeeft. Hierdoor ontstaat een inspirerende omgeving voor de patiënten.

Bij het betreden van het gebouw worden patiënten meteen verwelkomd in de wachtruimte, waardoor hun comfort en privacy worden gewaarborgd. Speciale aandacht is besteed aan akoestische isolatie en functionaliteit om een rustige sfeer te creëren, waar patiënten zich volledig kunnen concentreren op hun herstel.

Download

Laat je gegevens achter en ontvang de download in je mailbox

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.