Vraag

Centre Médical 1325 in Chaumont-Gistoux, opgericht door Dr. Maxime Servaes en Dr. Vincent Bachy, is een multidisciplinair medisch centrum ontworpen door Architime uit Hasselt. Het centrum, geopend op 13 december 2021, omvat 8 artsenpraktijken, een bloedafnamelokaal, secretariaat, twee wachtzalen, sterilisatieruimte, technische ruimte en een multifunctionele vergader- en ontspanningszaal.

Het idee voor deze praktijk ontstond toen Servaes en Bachy de kans kregen om een casco ruimte te kopen en in te richten. Ze kozen Architime vanwege hun specialisatie in het ontwerpen en inrichten van medische kabinetten. De artsen benadrukken Architime’s snelle reactie, meedenkende houding en vermogen om een ontwerp te leveren dat voldeed aan hun verwachtingen op het gebied van functionaliteit, comfort, ruimtelijkheid en stijl.

Antwoord

Het renovatieproject startte in mei 2021 en was binnen zeven maanden voltooid. De artsen prijzen Architime voor het respecteren van budget en planning, en voor hun creatieve en praktische aanpak van problemen. Architime fungeerde als enig aanspreekpunt voor alle aspecten, waaronder elektriciteit, domotica, vloeren, meubilair, en meer.

Centre Médical 1325 werkt ook samen met Barthels Medical voor medische apparatuur, waarbij de connectie met Architime waardevol bleek.

Download

Laat je gegevens achter en ontvang de download in je mailbox

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.