Vraag

Een bestaande woning heeft plaatsgemaakt voor een moderne en volledig uitgeruste nieuwbouw huisartsenpraktijk. Dit ambitieuze project is ontworpen om aan alle specifieke behoeften van onze klant te voldoen en een optimale zorgomgeving voor patiënten te creëren.

De praktijk dient te voldoen aan strenge toegankelijkheidscriteria om een inclusieve en optimale zorgomgeving te garanderen. Dit omvat drempelloze toegangen, voldoende brede deuren, en gegarandeerde draaicirkels voor rolstoelgebruikers. Daarnaast is de aanwezigheid van een toegankelijk toilet voor mindervaliden, een voor rolstoelgebruikers bereikbare balie, en een lift die alle verdiepingen toegankelijk maakt voor iedereen, vereist.

Antwoord

Het secretariaat faciliteert een vlotte administratieve afhandeling. Patiënten worden opgevangen in een ruime en comfortabele wachtkamer, waar rust vooropstaat.

De groepspraktijk is uitgerust met zes dokterskabinetten en een lokaal voor de verpleegkundige, naast een wachtruimte, receptie, laboratorium, opslag voor medisch materiaal, een gemeenschappelijke ruimte met keuken en vergaderruimte, en sanitair voor zowel bezoekers als personeel.

Download

Laat je gegevens achter en ontvang de download in je mailbox

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.